Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Jordy - Donderdag 21 Juli 2023

  Efficiënter werken dankzij technologie

  Dankzij continu technologische ontwikkelingen wordt ons leven steeds makkelijker. Dat houdt niet op bij slimme apparaten in huis. Dankzij digitale hulpmiddelen en software kan ook je werk efficiënter worden uitgevoerd.

  Eentonige of tijdrovende taken worden makkelijker, of volledig uit handen genomen waardoor je werk leuker en interessanter wordt. Lees hier hoe je met behulp van technologie het beste uit je dag kunt halen.

  Geluid naar tekst in een handomdraai

  Wat voor werk je ook doet, menig werknemer zit regelmatig in een vergaderzaal. Heb je de taak om deze vergadering te notuleren, dan zul je tegen een aantal problemen aanlopen. Meeschrijven is lastig, maar het opnemen en daarna manueel verwerken is ook niet ideaal. 

  Gelukkig is er nu software waarmee je eenvoudig geluid naar tekst kunt omzetten. Het concept is simpel: na het uploaden van een audiodocument ontvang je na een paar minuten een compleet uitgeschreven document. Je hoeft dus niet meer haastig mee te schrijven, de software doet het werk.

  Artificiële Intelligentie 

  Artificiële Intelligentie (AI) is razendsnel zijn weg aan het vinden op de werkvloer, ondanks de bedenkingen van sommige mensen. Uit onderzoek van Microsoft onder 31.000 mensen over de hele wereld, blijkt dat maar 49% van de ondervraagden vrezen voor hun baan. 70% van de ondervraagden gaf aan dat ze AI vooral zullen gebruiken om taken aan uit te besteden. 

  En dat is precies waar je AI voor kunt gebruiken. Taken die je vervelend vindt of veel tijd kosten kun je uitbesteden aan AI. Een van de bekendste AI-tools is ChatGPT. Deze online tool kun je onder andere gebruiken voor het schrijven van teksten zoals e-mails en nieuwsbrieven. Je kunt ChatGPT ook gebruiken om je transcripties samen te vatten zodat het makkelijker leesbaar is. 

  Online vergaderen

  Vroeger moest je meestal naar een klant toe voor een vergadering, maar die tijd is voorbij. Dankzij handige programma´s zoals Teams, Google Meets en Zoom kun je eenvoudig vergaderen met mensen van over de hele wereld. 

  Voorkom afleiding met technologie

  De grote hoeveelheid digitale technologie kan er ook voor zorgen dat je afgeleid wordt. Wordt je gek van alle meldingen op je scherm dan is het aan te raden om een app te installeren die helpt om afleiding te voorkomen. Apps om afleiding tegen te gaan zijn onder andere Self Control, Escape en StayFocusD.

  Werk slimmer, niet harder

  Digitale hulpmiddelen en software zullen ons helpen om steeds efficiënter te werken. Hierdoor worden we niet alleen steeds productiever, maar het kan je werk ook leuker maken. Doordat je geen saaie en tijdrovende klusjes meer hoeft te doen zul je nog jaren plezier hebben in je werk.

  Haal meer uit jouw smart home

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen